Szeretnél akkor is mosolyogni edzés közben, amikor nehéz?

Nálam jó helyen jársz! Várlak szeretettel edzeni Csömörön, garázsteremben.

Mi örömtelibb annál, mint amikor önmagadért dolgozol?

Eleged van az erőtlenségből?

Erősebb vagy, mint gondolnád! Ha ezt eddig közhelynek gondoltad, akkor gyere, és éld át ezt az élményt nálam! 30? 40? 50? Nem számít hány éves vagy. Magadért, a testedért, az egészségedért dolgozni mindig érdemes! 

A tükörbe nézel és nem tetszik, amit látsz?

Akkor itt az ideje, hogy formába hozd magad! Gyere, és kezdj el rendszeresen mozogni! Nincsenek sablonok. Személyreszabott tervvel támogatlak.

Szeretnéd, hogy a tested fittebb és egészségesebb legyen?

Akkor azt úgy fogod elérni, ha végre időt, figyelmet és munkát szentelsz neki. Ne várj tovább!

Köteleződj el az egészséged mellett. Kezdj el végre rendszeresen mozogni.
Legyél kitartó és apránként látni fogod magadon azt a változást, amire mindig is vágytál.
Akarj és kezdj el dolgozni magadért!

Funkcionális edzés

Saját testsúlyos gyakorlatok, súlyzós gyakorlatok, kettlebell, TRX, gumiszalag és olimpiai rúd – ezek mind rendelkezésre állnak és segítenek abban, hogy nemcsak az edzésen, hanem a hétköznapi életben is jobban, biztonságosabban mozoghass.

örömteli mozgás

Megtapasztalhatod a mozgás örömét, a támogatás örömét. A kemény munka örömét. Az apró eredmények örömét. A kitartás örömét. 

Táguló komfortzóna

Fokozatosan építkezünk – nem sietünk, de minden edzésen 1%-kal jobbat, többet akarok majd kihozni belőled. Támogatlak, hogy tapasztald meg a komfortzónád határát és tanuld meg tágítani azt! Ez hozza meg a fejlődést is majd!

A rendszeres sport segít, hogy jobban legyél és jóban legyél magaddal.

így segítek neked

Az első ismerkedő alkalom után elkészítem az egyéni igényeidre illeszkedő edzésterved, ami mentén aztán elkezdünk haladni. A legjobb, ha heti 2x tudsz jönni, de már heti 1 alkalom is sokat fog segíteni neked abban, hogy változások induljanak be a testedben. A fejlődésed folyamatosan nyomon követem és visszajelzéseket is adok számodra.

Az edzéseiden saját testsúlyos, súlyzós, trx-es később pedig rudas gyakorlatokkal fogsz dolgozni.

Az edzések során fejlődik az erőd, az állóképességed, és csinálunk jó kis kalóriaégető blokkot is, ha szeretnéd, hogy ezzel adjunk lendületet a makacs zsírpárnáknak 😉 

Az edzések tervezése során kiemelten kezelem, hogy a női test, az anyai test, milyen saját igényekkel bír, és a ciklusodhoz is tudunk alkalmazkodni. 

Támogatlak abban, hogy megtapasztald, hogy milyen HIHETETLEN jó érzés, amikor kilépsz a komfortzónádból, de nem leszek hajcsár 🙂 

Nő vagyok, anya vagyok én is, így nem csak inspirálni szeretnélek és fejlődésre bírni, de egyben empátiával is fordulok feléd az egész folyamat során.

Miért és hogyan lettem funkcionális tréner?

2012. május 1-jén, egyik napról a másikra életmódot váltottam. Akkor, 27 évesen, megszületett bennem a döntés, hogy rendbe teszem a testem, mert jelentős túlsúlyom volt és nem éreztem egészségesnek magam. A mozgásszegény életmód egyáltalán nem tükrözte azt az aktív, energikus embert, akinek én mindig is tartottam magam. 

Eldöntöttem, hogy apró lépésekkel és tudatosan magamra figyelve csinálom végig a folyamatot és ez sikerre is vezetett. Kb. másfél év leforgása alatt 3 ruhaméretet fogytam, lecseréltem a komplett ruhatáram. 2013 őszén már a saját testsúlyomnak megfelelő súlyokat emelgettem, futóversenyekre jártam. Megváltozott az egész életem. 

Végre az az ember lettem testben is, akinek mindig is éreztem magam legbelül. 

A testemre való odafigyelés és a rendszeres sport az életem egészére kihatott, ezért döntöttem el, hogy ebben másokat is szeretnék segíteni. 

2018-ban elvégeztem a THOR Funkcionális Mozgástréneri képzését, 2023-ban pedig tovább bővítem a tudásomat a Fitness Akadémia fitness instruktori képzése révén.

Nemes-Nagy Anna THOR FMT edző

komplex életmód támogatásra van szükséged?

komplex életmód támogatásra van szükséged?

Nemcsak a rendszerest mozgást akarod megteremteni az életedben, hanem az étkezéseden is változtatnál? Akkor te már tudod, hogy ez egy újabb fontos lépés, amit az egészségedért tehetsz.

Coach-ként ebben is szívesen támogatlak.

Az én szemléletem ebben a témában egy gondolattal írható le: mértékletesség – még a mértékletességben is! Na és persze az apró lépések módszere itt is működik. 

Fenntartható változásokra van szükség a hétköznapjaidban, nem igaz?

Dietetikai, egészségügyi tanácsadást nem tudok nyújtani, de specifikus problémák esetén szívesen ajánlok neked megfelelő szakembert.

kérj időpontot állapotfelmérésre és ismerkedésre

Gyere, ismerkedj meg velem és a garázsterem hangulatával. Meséld el a sportmúltad, egészségi állapotod, a céljaidat, és nézzük meg, találunk-e olyan idősávot, ami mellett el tudsz köteleződni.

Az első találkozás, ahol kb. 30 percben megbeszéljük ezeket, természetesen ingyenes.