Miben különbözik a mártír anyuka és a tudatosan élő és építkező "elég jó anya"?

Szervezd meg és intézd el végre a legfontosabb teendődet: mondj igent önmagadra.
Az Életre edzelek! programmal több mint 10 év tapasztalatát adom át neked, hogy énidőt és testi-lelki egészséget teremts magadnak.

Te milyen úton akarsz járni holnaptól? Ha eldöntötted, tegyél érte: jelentkezz a programba!

Anyaként megszoktad már, hogy...

Nincs elég időd semmire

Sokszor érzed úgy, hogy ha a nap 25 órából állna, az is kevés lenne. Mégis túlvállalod magad, mert nehezen mondasz nemet másoknak. Mindeközben persze nyomaszt, hogy kevés időt szánsz önmagadra. 

A párkapcsolatodban már egyértelmű, hogy egyenlően osztoztok a terheken, azért a gyerekvállalással mégis a te életed fordult fel gyökeresen és az anyaság+háztartás kitölti minden idődet.

Nem panaszkodsz, csak csinálod a dolgod

A legtöbb feszültség, amit megélsz, rejtve marad. Bevonulsz a hálóba vagy magadra csukod végre a fürdőszoba ajtaját és csendben nyeled a könnyeidet, hogy össze tudd magad szedni  és folytasd a napod.

Azt gondolod, hogy amit nap mint nap problémaként megélsz, mások csak panaszkodásnak gondolnák, ha elmondanád nekik, hiszen nálatok minden rendben van. Mivel a problémáidat nem vállalod fel mások előtt, sok helyzetben érzed magad magányosnak.

110%-ot adsz bele az anyaságba minden egyes nap, mégis azt gondolod, hogy azért nem tudsz egészségesebben élni, mert nem vagy elég kitartó. 

Önmagadat folyamatosan háttérbe szorítod

Pontosan tudod, hogy több mozgásra, egészségesebb étkezésre és több pihenésre lenne szükséged, de nem jutsz el odáig, hogy ezt meg is valósítsd. Több énidőről álmodsz, de nem tudod miként tegyél konkrét lépéseket magadért. Hiszen még átgondolni sincs időd, hogy mit és hogyan kéne csinálnod. Voltak ugyan jól induló próbálkozásaid, hogy végre összekapd magad, de végül ugyanott kötöttél ki, mint előtte. Az énidő vagy összejön, vagy nem, de valljuk be, kevés hatásod van rá.

Vágysz a felnőtt társaságra és hogy megmozgasd az agyad is, ám az, hogy visszamenj dolgozni vagy elindítsd a vágyott vállalkozásod, csak a sóvárgás szintjén marad.

Mindeközben úgy érzed egy helyben toporogsz

Hányszor feküdtél le úgy este mostanában, hogy dühös voltál magadra? Hiába jön egy nyugisabb nap, mégis a háztartást és a másoknak való megfelelést választod. Az eszeddel már tudod, hogy többet kéne foglalkoznod magaddal, többet kéne mozogni és jobban enni, de ha szabadul is fel időd, azt nem szánod töltődésre. Így aztán naponta szembesülsz azzal, hogy nemcsak egy helyben toporogsz, de napról napra távolodsz is el a régi önmagadtól. 

Az anyaság stresszes, kimerítő, érzelmi hullámvasút, amiben sokszor háttérbe szorítva érezheted magad. Évekig is várhatsz, mire valami csoda folytán eljön a megfelelő időszak, hogy újra foglalkozz önmagaddal és az egészségeddel.
De minek várnál addig?

Bár szívesen kimondod, hogy "igenis szükségem van arra, hogy önmagamra is időt szánjak" - a cselekvés helyett jönnek a legnagyobb ellenségeid (igen, a kifogások azok)

Kifogás #1
Majd ha a gyerekek nagyok lesznek...

Azt gondolod, hogy ráérsz még önmagaddal foglalkozni. Majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek, majd ha a körülmények ideálisak lesznek, majd ha…. De ez a gondolat egy dologhoz vezet téged: az egészséges életmódról való lemondáshoz. Milyen emberként szeretnéd látni magad, 15-20 év múlva, amikor a gyerekek kirepülnek a fészekből? 

Kifogás #2
Másnak is nehéz...

Anya vagy, gondoskodó feleség vagy, és mégis nehezen engeded meg magadnak, hogy változtass az életmódodon a saját egészséged érdekében. Folyamatosan igyekszel a legjobbat megadni a gyerekeidnek. Stabil párkapcsolatban élsz, gondoskodsz a családodról, törődsz a szeretteiddel. Tervezel-szervezel, intézel mindent és kézben tartod a dolgokat magad körül. Hiszen hála az égnek nincsenek ‘eget rengető’ problémáid. Másnak bezzeg milyen nehéz… igazán várhatsz még egy kicsit, amíg elkezdesz változtatni, nem?!

De akkor mégis mi az az érzés, ami feszít odabent?

Kifogás #3 Még ezt is nekem kell megoldanom?!

Amikor ekkora erőfeszítéseket teszel abba, hogy a családod élete rendben haladjon (és itt most szeretném neked őszintén elmondani, hogy minden, amit teszel az csodálatos és nagyon jól csinálod!), akkor megkérdezheted, hogy de még ezt is miért neked kell megoldanod? 

Miért nem lehet, hogy a környezetedben élő emberek, a párod, a nagyszülők, a barátok jönnek és segítenek, felemelnek téged ebből a mocsárból? Miért nem jönnek segíteni? A párod miért nem kérdez többet, az anyukád meg az anyósod miért nem jelentkezik gyakrabban, hogy vigyázzon a gyerekre? Hol van az a falu, akinek a gyereknevelésben részt kéne vennie? Időt teremteni arra, hogy önmagaddal foglalkozz, nagy energiába tud kerülni. Az érzéseid is jogosak. 

A magadért való kiállást azonban biztos másoktól kell várnod?

Évekig élhetsz még úgy, hogy a legfontosabb emberrel az életedben nem foglalkozol érdemben. Nem lenne forradalmi, ha végre kizárólag érte is tennél valamit?

Az eddigi erőfeszítéseid a "jók voltak, de..." kategóriába esnek

A letölthető munkafüzeteken már túl vagy.

Mert ezek jók voltak ugyan, de nem elégségesek. Kaptál tőlük klassz felismeréseket, hogy mit kéne csinálnod, és egy kis jó érzést, hogy magadba is fektettél, de az átütő változást egyik sem hozta meg. Ideje belátnod, hogy az érdemi változáshoz neked ennél többre van szükséged. Nincs két egyforma gyerek, család, élethelyzet. A sablonos megoldások helyett a te életedhez illeszkedő utat kell végig járnod. 

A készen kapott megoldások csak halogatták, hogy szembe nézz az előtted álló akadályokkal

Mert a tanácsok jók voltak, de nem mindenkinek válik be ugyanaz. A sablonos programok, a „kezelések” ideig-óráig hatottak csak, de aztán újra visszatértél a megszokott mederbe. Ideje olyan programba kezdened, amiben nem a guru pénztárcája van fókuszban, hanem kizárólag a te fejlődésed.

Az instagramon követni mások életét és abból merítkezni fájdalmas út a saját életed jobbá tételéhez

Elég a sóvárgásból a tökéletes élet iránt! A közösségi média pörgetése a telefonodon erősíti a hiányérzeted, miközben változásra nem sarkall. Jók voltak a posztok, meg a sztorik, de most már fejezd be a szüntelen görgetést. Ne büntesd magad azzal, hogy az életed mások kirakatéletéhez hasonlítod. Kezdd el a munkát a saját egészségedért – és többé nem fog számítani, hogy más élete milyen.

Mélyítened kell az önismereted és időt kell szánnod azokra a dolgokra, amik töltenek és egészségesebbé tesznek.

A kiegyensúlyozott élet kapujában állsz!

Képzeld el, milyen lesz, amikor úgy alakítod az idődet, hogy abban nem kérdés, hogy neked is jut-e hely. Végre lesz időd a tornára, az olvasásra és egy jól megérdemelt habos fürdőre. Nem csak egy hónapban egyszer, hanem akár minden nap! A barátnőidnek már nem arról fogsz panaszkodni, hogy hónapok óta nem jutottál el se a kozmetikushoz, se az orvoshoz, se egy új ruhát venni, hanem büszkén számolsz be nekik arról, hogy miként teremted meg az időt a számodra fontos dolgokra.

Már tudod, hogy mit is kell tenned érte. Önmagaddal foglalkozni. 

Ne kergess illúziókat: a gyerekek le fognak betegedni, lesznek fejlődési ugrások és lesznek olyan hetek is, amikor úgy érzed minden idegszáladon egyszerre ugrálnak. Lesznek időszakok, amikor semmi nem úgy alakul majd, ahogy tervezted. De alakuljon bárhogy is az életed, minden reggel úgy fogsz felkelni reggelente, hogy tudod: vannak hatékony eszközeid arra, hogy helyreállítsd az egyensúlyt.

Az öngondoskodástól megerősödsz és sokkal több energiád lesz a hétköznapokhoz. Sokkal nagyobb türelemmel fogsz állni az anyaélet kihívásai előtt. Már nem fogsz megijedni attól, hogy ha napokig nem jut érdemi pihenés sem, mert felismerted, hogy a nehéz időszakok elmúlnak, te pedig tudni fogod hogyan töltsd újra az elemeidet. 

Az Életre edzelek! folyamatok ezt a lelki megerősödést adják neked. Amikor hétről-hétre végigjárod az utat, folyamatosan figyelsz magadra, apró lépésekkel teszel is a változásért, akkor hatalmasat ugrasz ahhoz, hogy közelebb kerülj a saját életedhez illeszkedő megoldások és az egészséges életmód megteremtéséhez.

Az anyaság nem egyenlő az önfeláldozással!

Te is élhetsz úgy, hogy szorongás helyett várakozást érzel, amikor reggel kinyitod a szemed

Te is meg tudod csinálni, hogy az énidő egy ütemezhető feladat legyen a to-do listádon, nem pedig az utolsó dolog, amire időt szánsz

Te is élhetsz egészségesebb és teljesebb életet, amikor megtanulod olyan dolgokkal megtölteni a napjaid, amik táplálnak téged

Amikor elsajátítod az értő és szerető öngondoskodás művészetét, azzal jó példát mutatsz a gyerekeidnek. Megmutatod nekik, hogy mi az egészséges és teljes élet alapja.

Érdekel, hogy mit tudnál tenni még ma azért, hogy előhívd magadból a régi éned?

Az életre edzők ezt a 6 lépést teszik meg

1. lépés: Kitűznek egy pozitív (nem hurráoptimista!) és aktív munkát igénylő célt!

2. lépés: Leviszik a céljaikat a szokások szintjére.

3. lépés: Rendszeres önvizsgálatot tartanak

4. lépés: Mélyítik a kapcsolatukat önmagukkal és az úttal, amit járnak

5. lépés: ELÉRIK A CÉLJUKAT!

6. lépés: Kezdik elölről a folyamatot, míg azt nem mondják, hogy "azt az életet élem, aki én vagyok!"

Az Életre edzelek! programokat arra terveztem, hogy végig járhasd ezt az utat.

Tűzz ki szívbéli célokat és valósítsd meg őket lépésről lépésre!

Szia, Anna vagyok!

Mióta kikerültem az egyetemről, folyamatokban dolgozom. Pályázatíróként, később projekt-menedzserként vállalkozásokat és non-profit intézményeket támogattam abban, hogy a kitűzött céljaikat megvalósíthassák. Ahogy egyre több tapasztalatra tettem szert, megértettem, hogy mi az, amit a projektmenedzseri munkám során a legjobban szerettem: emberekkel foglalkozni, közös célokat megvalósítani, álláspontokat ütköztetni, megértést teremteni és álmok megvalósítását segíteni.

A coaching hivatással 2015-ben találkoztam, miután Hashimoto-t diagnosztizáltak nálam, és ez a tény engem betegségtudatba hajszolt és erős kontrollvesztést éltem meg. Coachingba mentem és ezáltal nyertem újra erőt és vettem vissza az irányítást az életemben. Ekkor döntöttem el, hogy én is elmélyülök ebben a módszertanban, hogy a saját változásaimból inspirálódva, másoknak is segíthessek.

3 gyermekes édesanyaként az, hogy énidőt teremtsek magamnak és kiálljak ezért a hivatásért, amit szívemből űzök, mindig nagy kihívás volt. Azt is megértettem viszont, hogy amilyen nagy a kihívás az egyik oldalon, épp olyan nagy hittel kell magam mellé odaállni a másik oldalon.

Ezért vagyok itt és nyújtok segítséget neked is abban, hogy megvalósíthasd mindazokat a pozitív változásokat az életedben, amiket most még talán elképzelni se bírsz. Én tudom, hogy ott van benned minden lehetőség hozzá. Abban támogatlak, hogy azt az életet élhesd, aki TE vagy!

Nemes-Nagy Anna coach

"A legalkamasabb időpont a faültetésre 20 évvel ezelőtt volt.
A következő legalkalmasabb időpont ma van."
Rich Litvin

Mivel szeretnéd kezdeni?

Varázsold örömtelivé az anyaéleted

Teremtsd meg az utat az örömtelibb hétköznapokhoz és a kiegyensúlyozott anyaélethez

Tedd az életmódodat egészségesebbé

Sportolj rendszeresen és egyél változatosabban, hogy több energiád legyen

Válj te is szívbéli vállalkozóvá

Tegyél lépést azért, hogy olyan munkád legyen, amit szívből csinálsz.

Az életre edzők útját járva...

Tudatosan osztod be az idődet, és önmagadat képessé válsz előre helyezni a fontossági sorrendedben.

Megtanulsz nemet mondani másoknak, mert már tudod, hogy ezzel önmagadra mondasz igent.

Az öngondoskodás az életed részévé válik és rendszeresen énidőt teremtesz magadnak. A mentális terheidről rendszeresen beszélsz valakivel, naplózol és egyáltalán: őszinteséggel felvállalod önmagad előtt is, hogy hogyan érzed magad.

Ahogyan elkezdesz hatékonyabban kommunikálni a szükségleteidről, a terheid észrevehetően csökkenni kezdenek. Ahogy elkezdesz őszintébben kommunikálni önmagadról mások felé, közelebb kerülsz önmagadhoz is.

Az egészségesebb életmód útját járod. Nem kérdés, hogy mozogsz-e eleget, hanem csinálod!

Jobban megismered és megérted önmagad. 

...a vágyott változások az életeddé válnak.

Tapasztald meg az empatikus és fejlődésre hívó támogatás erejét

Fogom a kezed, amikor szükséged van rá

Az élő találkozások, még ha az online térben is zajlanak, megteremtik a kapcsolódást közted és köztem. Megérzed, hogy nem vagy egyedül. Megérzed, hogy van valaki, akinek a célja, hogy a te céljaid elérését támogassa. Megérzed, hogy van valaki, akire támaszkodhatsz, amikor egy felmerülő akadály legyőzése előtt állsz.

Nemes-Nagy Anna coaching ülés

megtanulsz a lényegre fókuszálni

A saját helyzeteddel való őszinte szembenézés fontos változások alapja. A folyamatod során érzékenyen, a lelkedhez, biztonságérzetedhez igazodva igyekszem számodra megmutatni azokat a kulcspontokat, amikkel dolgoznod érdemes. Ahogy haladsz előre, megérzed ennek a fókuszáltságnak a minőségét és hétről hétre egyre otthonosabban fogsz mozogni a kihívást jelentő témákban is.

te magad leszel a saját sikered MÉRCÉJE

Sajnos nőként, anyaként nagyfokú megfelelési kényszerrel dolgozunk együtt az életben. Ez hátráltatja a saját utunkon való haladásunkat. Neked is újra kell tanulnod, hogy milyen az az élet, amikor a te szempontjaid érvényesülnek. Az Életre edzelek! folyamatban első kézből tapasztalhatod meg, hogy milyen is az, amikor te vagy a főszereplő az életedben. Saját szempontrendszert alakítasz ki, ami segít értékelni a saját fejlődésed. Nem az lesz a fontos, hogy mit mondanak mások: csak a saját mércéd fog számítani.

Ezt mondták azok az anyák, akik már megtapasztalták

"Annával az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot. Teljes mértékben meg tudok előtte nyílni, mert bízom benne. Úgy érzem a kérdéseivel mindig elindít bennem valami újat. Komoly témákat feszegetünk, de sosem érzem magam feszengve. Minden pénteken várom az alkalmainkat, mert akkor tudom, hogy mi majd megváltjuk a világot. Anna egyszerre nagyon jó hallgatóság, és gondolatindító is. Türelmével és elfogadásával pedig minden alkalommal úgy reflektál a bennem zajló folyamatokra, hogy abban nincs se elutasítás, se áltatás, csak egyszerű elfogadás és fejlesztő célzat." Zsófi, 2 gyermekes édesanya

"Fantasztikus kérdéseket tettél fel és eredményekkel felszerelkezve távoztam. Köszönöm" Emese, 2 gyermekes édesanya

Tudod mi még az Életre edzelek! folyamatok további 5 erőssége?

1. Mélyítik az önismereted

Hétről hétre egyre jobban megérted, hogy mit miért teszel és mire is van szükséged.

2. Növelik az önbizalmad

Az életed alakító döntések meghozatalában egyre nagyobb jártasságra teszel szert. 

3. Építik az önbecsülésed

A közös munka során kiemelten kezeljük az önszeretet kérdését. 

4. Empátiával támogatnak a fejlődésben

Megtapasztalod milyen a valódi, fejlődésre hívó támogatás.

5. A lényegre fókuszálnak

Ahelyett, hogy elvesznél a részletekben, megtanulod a kulcspontokat kezelésbe venni

Építsd a kapcsolatot önmagaddal és érd el a célod!

ÉLETRE EDZELEK! UTAK ÉDESANYÁKNAK

Válassz sebességfokozatot önmagad felé!

ÉLETRE EDZELEK! START

Alkalomról, alkalomra haladsz
20.000 Ft 1 alkalom
 • 60 perces online 1:1 coaching ülés
 • Minden ülésről emlékeztető e-mail
 • E-mailes utánkövetés az ülés után 1 hónappal
 • Részletfizetés megbeszélhető
 • Utánkövető ülés
 • Ajándék ERŐ-FORRÁSOK ebook

ÉLETRE EDZELEK! LIGHT

Az útra indító csomag - kíváncsiaknak
49.900 Ft 4 hét
 • 4 hetes bemelegítő folyamat
 • 3x60 perc online 1:1 coaching ülés
 • Minden ülésről emlékeztető e-mail
 • A programod végigkísérő, kizárólag életre edzőknek szóló e-mail sorozat
 • 30 perces utánkövető ülés 1 hónappal a folyamat vége után
 • Maximum 2 részletben is fizethető
 • Rendszeres e-mailes konzultáció a folyamat során
 • Ajándék ERŐ-FORRÁSOK ebook

ÉLETRE EDZELEK! ÉN+

A kézfogás, ami elkísér - a biztonsági játékosoknak
115.900 Ft 8 hét
 • 8 hetes intenzív folyamat
 • 6x60 perc online 1:1 coaching ülés
 • Minden ülésről emlékeztető e-mail
 • A programod végigkísérő, kizárólag életre edzőknek szóló e-mail sorozat
 • 45 perces utánkövető ülés 1 hónappal a folyamat vége után
 • Rendszeres e-mailes konzultáció a folyamat során
 • Részletfizetés megbeszélhető
 • Ajándék ERŐ-FORRÁSOK ebook
kedvenc
Erő-források Nemes-Nagy Anna coach

BÓNUSZ - az ÉN+ csomaghoz

ERŐ-FORRÁSOK ebook

21 bevált self-coaching gyakorlat a sűrű hétköznapokra

Csatlakozz azok közé, akik végig jártak egy 8 hetes ÉN+ folyamatot és ajándékba kapsz egy erőforrás-gyűjteményt, amit önállóan használhatsz, amikor sűrű az élet.

21 jól bevált gyakorlatot gyűjtöttem össze neked, kifejezetten kisgyermekes anyukák életéhez igazítva.  Tartsd szem előtt a céljaidat, segítsd az egyensúlyteremtést a hétköznapjaidban és foglalkozz önfejlesztéssel, amikor szükségét érzed. Az ERŐ-FORRÁSOK ebook ebben lesz a segítségedre.

Mi vár rád az Életre edzők útján?

minden, ami az élet-izmod és önmagad megerősítéséhez szükséges

1:1 online coaching ülések

Minden héten találkozunk és kb. 60 percben kezelésbe vesszük a legfontosabb területeket. Lemma-coach-ként elsődlegesen a megoldáskeresést és a belső erőforrásaid feltérképezését támogatom. Leszámolunk néhány gyilkos tévhittel, amik jelenleg akadályoznak, hogy egészséges életmódot élj. Helyrerázzuk a gondolkodásodat, megfogalmazod a legfontosabb értékeidet. A sztereotípiákat a sarokba küldjük. A céljaidat megszilárdítjuk és az önmagadba vetett hitedet megerősítjük. A produktivitásod felpörgetjük.

A folyamat során, ahogy haladsz előre egyre jobban birtokba veszed azokat a képességeidet, amik segítenek téged önmagad megerősítésében.

haladj úgy, ahogy neked biztonságos

Alkalmanként

Haladj alkalomról alkalomra, a saját tempódban. Ha káoszos az élet, egy-egy ülés nagy erővel tud bírni számodra, hogy rendet teremts benne. Ha pedig készen állsz a folyamatra, már tudni fogod, hogy milyen minőségű támogatásra számíthatsz tőlem!

4 hetes bemelegítő folyamat

Azon bátor édesanyák választása, akikben már ott pislákol a változás tüze, de még keresik a biztonságot ebben a műfajban. Ha kiváncsi vagy mit tudsz magadból kihozni, akkor ajánlom ezt az utat, ahol 3 alkalommal, 4 hét alatt már lépéseket fogsz tudni tenni magadért, az énidődért, az egészségedért, álmaid munkájáért.

8 hetes intenzív folyamat

A tudatos építkezők választása. Céltudatosan és energiával haladsz a vágyott változásaid felé. 8 hét elkötelezett munkával hatékonyan tudod mélyíteni az önismereted, növelni az önbizalmad és érlelni az önbecsülésed. Konkrét lépéseket tehetsz akár az egészséges életmódért, a több énidőért vagy a vágyott vállalkozásod elindításáért. A 8 hetes folyamat már elég idő ahhoz, hogy ha mélypontot hoz az élet, ott legyek melletted és támogatni tudjalak az akadályaid legyőzésében. 

irányjelzők, amik az úton tartanak

Emlékeztető e-mailek

Amikor beszélgetünk, szeretném, hogy teljesen magadra tudj koncentrálni és megteremteni a belső fókuszod. Emlékeztető e-mailekkel segítelek, hogy az egyes üléseken elhangzott legfontosabb gondolatokat és felismeréseidet későbbre is megőrizhesd.

A programod végigkísérő, kizárólag életre edzőknek szóló e-mail sorozat

A témádhoz illeszkedő tematikus e-mail sorozatot készítettem, amit az első ülés után, a folyamatoddal párhuzamosan kapsz majd meg és további gondolatokat, ötleteket ad majd ahhoz, hogy elérhesd a célodat.

Utánkövetés

Választott utadtól függően, e-mailes vagy online utánkövetéssel segítem, hogy akkor is az úton maradj, amikor már végig csináltad a folyamatot és az élet szórja eléd a helyzeteket, amik próbára tesznek. 

Részletfizetési lehetőség

4 és 8 hetes folyamatodat lehetőséged van 2, illetve 3 részletben fizetni. 

BÓNUSZ: erő-FORRÁSOK

Ajándék self-coaching gyakorlatok gyűjteménye, amit bármikor elő tudsz venni. Az ebook segít, hogy megadd magadnak azt, amire éppen szükséged van. Az ÉN+ csomagot választók számára.

az első ülés után

Úgy fogod érezni magad, mint amikor tavasszal megérzed a bőrödön az első lágy, meleg szellőt. Energiával és életkedvvel töltődsz fel! Lesznek fontos felismeréseid és el tudsz indulni egy új irányba az életed és öngondoskodásod megszervezésében.

8 héttel később

Kézzel fogható eredményeket fogsz tudni felmutatni magad számára. Megerősödik a kísérletező kedved! Új szempontokat fogsz tudni behozni az életedbe és elkezdesz új szokásokat kialakítani és megvalósítani az életedben. 

3 hónappal később

Bármilyen új célt is fogalmazol meg magad számára, már megvalósítható feladatként fogod őket látni. Az élet-erő izmod sokat erősödött. A problémafókuszból megoldásfókuszra váltasz és stratégiát alkotsz állandó tűzoltás helyett. Változik a mindset-ed, jobban ismered magad és az öngondoskodáshoz kötődő szokásaid az életed részévé válnak.

Gyakran ismételt kérdések

Az Életre edzelek! folyamatokat úgy terveztem, hogy a kisgyerekes édesanyák igényeihez, szükségleteihez passzoljanak. Abban is hiszek, hogy bármiben is vagy benne, mélyre ható változást hosszabb időtávon fogsz tudni elérni és akkor, ha igazán őszinte tudsz lenni magadhoz. A tapasztalataim szerint egy folyamatban dolgozva tudod a legtöbbet kihozni magadból és így tudod a legtöbbet tenni a vágyott változásaidért. A közös munkánkban is így épül a legjobban a bizalom, így fogod tudni egyre jobban előhívni magadból a szükségleteidet és megmutatni őket. A folyamatszemlélet felpörgeti a fejlődésed, meglátod!

Ha még csak ismerkedsz a coaching varázslatával, vagy éppen régi ügyfelemként csak egy energialöketre és új szempontokra van szükséged, válaszd nyugodtan az 1 alkalmas coachingot!

Ha több téma is megszólít és hirtelen egyformán fontosnak tűnik minden, akkor vegyél egy mély lélegzetet és próbálj önmagadra figyelni, miközben ízlelgeted, hogy melyik változás esne jól. Ha a gondolkodás közben észreveszed, hogy elmosolyodsz, akkor jó nyomon jársz! Nincs rossz téma, bármelyiken el tudsz indulni. Ne feledd – egy útra lépsz rá, ha belekezdesz egy folyamatba. Nincs mitől félned: nem kudarcok várnak, hanem kísérletek, tapasztalatok. Bármelyik témával el fogsz tudni indulni önmagad felé, ha a választásod abból az egyszerű igényből fakad, hogy jobban szeretnéd magad szeretni és többet szeretnél törődni magaddal.

A találkozásaink online lesznek, alapvetően 9-15h között, de akár késő délutáni/esti időpontot is megbeszélhetünk (ezt inkább csak alkalmi/pótlás jelleggel tudom felajánlani, mint állandóra). Kisgyerekes édesanya vagyok magam is, így tudom milyen kihívások várnak akkor, amikor egy fix időpontot szeretnél a naptáradba beírni. Addig fix, amíg…  🙂 Ha elkötelezett vagy, meg fogjuk találni a megfelelő idősávot, ebben biztos vagyok.

Drága Édesanya, hidd el, hogy pontosan tudom, milyen a cipődben járni, hiszen magam is 3 gyermeket nevelek. A változás és az újratervezés mondhatni a középső neveimmé váltak az elmúlt évek alatt.

Az Életre edzelek! folyamatokban rugalmasságot igyekszem nyújtani neked, hogy megkaphasd azt a támogatást, amire szükséged van. Bármi közbe jöhet: lemondja a szitter, nem jön az anyós segíteni, lebetegszik a gyerek… Éppen ezért van a folyamatba tartalék tervezve, hogy az esetleges csúszásokat pótolni tudjuk. De azt is tudom, hogy ha belevágsz, akkor nem lesz előtted akadály! Mert meg fogod érezni az öngondoskodás fontosságának erejét. A friss levegő, amit az Életre edzelek! az életedbe hoz majd, nagyon jól fog esni. Éppen ezért meg fogod tudni oldani, hogy ott legyél a magad számára kitűzött alkalmakon 😉

Az Életre edzelek! folyamatokat azoknak ajánlom, akik elkötelezettek önmaguk és a változás mellett. Az előleg befizetésével nem csak felém, hanem önmagad felé is teszel egy jelzést. Jelzed, hogy elkötelezett vagy a fejlődés és egy téged építő, támogató folyamat iránt. A befizetett előleget teljesen jóváírom a választott csomagod árából. Ugye tudod, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciám is van számodra? Ha pedig az első konzultáción úgy látom, hogy mégsem tudlak vállalni, mert mondjuk nem tudunk jó időpontot, megfelelő célkitűzést találni, akkor az előleget visszautalom számodra.

Az Életre edzelek! folyamatba való csatlakozást a kapacitásaimtól függően tudom biztosítani. Jelenleg a jelentkezés nyitva áll. Friss infókért iratkozz fel a hírlevelemre, ahol első kézből értesülhetsz a változásokról. Várlak szeretettel az Életre edzünk! FB csoportban is, ahol szintén hamar értesülhetsz a program zárásáról/újranyitásáról, illetve új programokról.

Az Életre edzelek! programok változásra sarkallnak, ezért nem valóak mindenkinek.

A változás legyen bármilyen csábító és vágyott, bizony kényelmetlen is egyszerre. Amiben viszont biztos vagyok, hogy:

Aki változtatni AKAR, az fog is

A Lemma-coaching módszertan, az empatikus tér és a magad számára megteremtett idő ütős szövetségesek.

Ezért ha a 4 (LIGHT csomag) vagy 8 hetes folyamat (ÉN+ csomag) utolsó ülésén azt mondod, hogy semmi újat nem tanultál magadról, egy szemernyit sem látod jobbnak a helyzeted és egy fikarcnyit sem léptél előre a változásért, akkor visszautalom neked a teljes csomag árát.

Igen, az egészet.

Igen, ennyire biztos vagyok ennek az útnak az erejében.

Na, ezek után elindulsz?

Milyen jövőt választasz magadnak?

Végre tudom mit kell tennem!

Képzeld el azt, hogy most jelentkezel az Életre edzelek! programra és akár 48 órán belül elindul a folyamatod. Megbeszéljük a helyzeted, a víziód és elmondod, hogy jelenleg miben látod a problémád gyökerét. Kapsz egy rakás kérdést, és az agyad azonnal átkapcsol céltudatos-megoldó üzemmódba.

Elkezded járni az Életre edzők útját. Kapsz egy-két új radikális felismerést. Előkerülnek régen feledésbe merült erőforrásaid, erősségeid.

Rájössz, hogy mennyire sok tapasztalattal rendelkezel, hogy problémákat oldj meg. Újra érzed azt a büszkeséget magaddal kapcsolatban, amit mostanában oly’ ritkán szoktál.

Megkéred a férjed, hogy vegye át az esti műszakot egyik nap, hogy te sportolni tudj.

A boltban a zöldségek ára láttán arra gondolsz, hogy „megéri magamba fektetni a jó minőségű és egészséges táplálékot” és boldogan térsz haza a bevásárlásoddal.

Elkezded megtapasztalni, hogy hogyan tudod megőrizni a nyugalmadat a legnagyobb hisztik közepette.

A gyerek következő alvásidejét arra használod, hogy feltérképezd a szakterületed, amivel foglalkozni szeretnél. Új tanfolyam után kutatsz, mert tudod, hogy nemcsak tanulni szeretnél nagyon, hanem időt is kell szánnod önmagadra.

A rákövetkező hónapokban a tudatos élet útját járod, és már jobban érted miben rejlik az „elég jó anya” minősége. Egy év, és hálás leszel azért, hogy ma meghoztad ezt a döntést és jelentkeztél az Életre edzelek! folyamatba.

Megy ez nekem egyedül is...!

Azt mondod: szép és jó mindez, de most nem vágsz bele, hogy változtass. Fáradt vagy hozzá és különben is, másra szántad azt a pénzt. Minden, amit problémaként felsoroltam, valóban megnehezíti az életed. De nem annyira, hogy ne tudnád csak még pár napig, hétig, hónapig kibírni. 

Vagy épp fellelkesülsz és azt mondod: belevágok egyedül! Megy ez nekem, tudok én pozitívan gondolkozni és aktívan cselekedni! Az első pár nap lelkesedéssel teli, jutalmat is tűztél ki magadnak, biztos sikerülni fog a változás! Csak az akaratodon múlik. Ám ahogy telnek a napok, ontja az anyaélet a kihívásokat, a hullámzás nem szűnik meg és te szinte észrevétlenül térsz vissza oda, ahol kiindultál. Nem egész egy hét, talán jó, ha addig kitartott a lelkesedésed.

Néha eszedbe jut ez a lehetőség, de inkább más utat választasz. Talán egy új könyv, egy újabb ingyenes anyag és mások megoldásainak követése végre megoldást hoz neked.

Eközben látod, hogy vannak körülötted anyák, akik pörögnek vagy épp csendben-rendben teszik a dolgukat, miközben pihenni és sportolni is jut idejük, és egyszerűen látszik rajtuk, hogy rendben vannak az anyaéletükkel. Mert ők megtalálták a rég elveszettnek hitt önmagukat és megtanultak gondoskodni magukról és dolgozni a céljaikért. Tudod mi segíthetett nekik? Az Életre edzelek! folyamatukban megtanulták, hogyan érjék el mindezt. 

Amikor legközelebb ide jössz, már hónapok, talán évek is elteltek, a gyerekek meg csak nőnek mint a gomba, a te helyzeted pedig változatlan. Talán nem ugyanebben a formában mint ahogy most, de én akkor is itt leszek, hogy segítsek. Lehet, hogy az a jó döntés számodra most, ha nemet mondasz erre a lehetőségre. Csak ne felejtsd el, hogy ha nem jön be a terv, akkor ide bármikor visszatérhetsz és őszinte segítséget kaphatsz, hogy azt az életet élhesd újra, akit az anyaság maga alá temetett a hétköznapokban

Elköteleződsz magad mellett?

Jelentkezésed 15.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé. Ez az összeg később teljes egészében jóváírásra kerül a választott csomagod árából.

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. 24 órán belül jelentkezem egy e-maillel. Ebben találod az átutaláshoz szükséges információkat is.
3. Egyeztetünk egy időpontot, hogy megbeszéljük a részleteket - téma, célkitűzés, időpont, ütemezés, fizetési részletek.
4. Indulás! 🙂
FONTOS! Ha valami miatt úgy érzem, hogy nem tudlak vállalni, akkor a befizetett előleget visszautalom számodra.

Itt mondj igent önmagadra

Az Adatkezelési tájékoztatót itt találod.